Subsidie sedumdak in Weesp

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Weesp? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Weesp

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Weesp. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie inWeesp kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Hierom hebben ze een minimale eis voor de oppervlakte van€ 20.000,00. Dit kan een hoop geld besparen en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Weesp

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Weesp

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Weesp streeft ernaar om in de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Weesp.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Weesp

Weesp is een prachtige plek en heeft ongeveer 22080 inwoners. Weesp is onderdeel van de gemeente Amsterdam (Noord-Holland). Weesp wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van Geen subsidie.

Naast Weesp zijn ook Amsterdam en Weesp onderdeel van de gemeente Amsterdam.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Weesp? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de subsidie of bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Weesp?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Weesp? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie