Doe de subsidiecheck

  captcha

  Groendak Amsterdam

  Heeft u interesse in het plaatsen van een groendak op uw woning in Amsterdam? Dan bent u bij NatureGreen aan het juiste adres! NatureGreen verkoopt en levert complete groendaken. Wij leveren bij uw aankoop ook alle andere benodigdheden voor het plaatsen van een groendak. Denk hierbij aan wortelwerend doek en beschermende doeken, maar ook aan grind en substraat. Op deze manier heeft u alles tegelijk in huis!

  Door gebruik te maken van onze speciale Sedum Cassettes is het plaatsen van een groendak ook nog eens heel gemakkelijk.
  De gemeente Amsterdam beschikt over een ruim en groeiend aantal groene daken. De gemeente steunt deze initiatieven door het verstrekken van subsidie.

  Subsidie groendak Amsterdam

  De gemeente Amsterdam verleent subsidie voor het plaatsen van groene daken. Door het aanvragen van deze subsidie wordt het plaatsen van een groendak nog aantrekkelijker! Bij het aanleggen van een groendak ontvangt u 50 procent van de gemaakte kosten retour, met een maximaal bedrag van €25,00 per vierkante meter. Is het oppervlakte van het desbetreffende dak minder dan 10m2? Dan heeft u helaas geen recht op subsidie. U kunt er wel voor kiezen om uw aanvraag te combineren met de aanvraag van iemand anders, bijvoorbeeld uw buren. Indien de totale oppervlakte dan boven de 10m2 uitkomt, heeft u toch recht op subsidie.
  Het maximaal uit te keren bedrag is voor zowel particulieren als bedrijven vastgesteld op €50.000. Voor dit bedrag kunt u een gesubsidieerd groendak laten plaatsen van 1.600 m2!
  Het aanvraagformulier voor het aanvragen van een subsidie in Amsterdam vindt u hier: Subsidie Groen in Amsterdam – Gemeente Amsterdam

  Veel gemeentes geven subsidie voor een groendak, zo ook bijvoorbeeld de gemeente Helmond, Halderberge, Goes, Enschede en Bergen (Noord-Holland)

  Hulp bij aanvragen subsidie groendak Amsterdam

  Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie bij uw gemeente of de provincie? Onze medewerkers helpen u graag en verstrekken eventueel gewenste formulieren. Overheidsinstanties kunnen bijvoorbeeld vragen om een offerte en productinformatie. 
  Neem gerust contact met ons op!

  Bekijk onze producten CONTACT

  Vragen over een groen dak in Amsterdam? 

  Laat u door ons adviseren over de aanschaf van een groendak of sedumdak in Amsterdam. Wij adviseren u graag en denken mee over subsidie mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Verkoopadviseur

  Geert