Subsidie sedumdak in Haskerdijken

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Haskerdijken? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Haskerdijken

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Haskerdijken. Niet bekend de gemeente Heerenveen.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Heerenveen stopt met het verstrekken van deze subsidie.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Haskerdijken kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 11.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Heerenveen dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Heerenveen een maximale subsidie van € 29,00 per m².

Projecten regio Haskerdijken

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Haskerdijken

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Heerenveen heeft als doel om in Haskerdijken de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Hierom hebben ze een minimale eis voor de oppervlakte van 6 m² voor groendaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie zes weken voor de start van de werkzaamheden aan. Deze deadline helpt de gemeente Heerenveende subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Heerenveen.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Haskerdijken

Haskerdijken is een prachtige plek en heeft ongeveer 375 inwoners. Haskerdijken is onderdeel van de gemeente Heerenveen (Fryslân). Haskerdijken streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Heerenveen.

Naast Haskerdijken zijn ook Akkrum, Aldeboarn, Bontebok, De Knipe, Gersloot, Hoornsterzwaag, Jubbega, Katlijk, Luinjeberd, Mildam, Nes, Nieuwebrug, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Terband, Tjalleberd onderdeel van de gemeente Heerenveen.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Haskerdijken? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Haskerdijken?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Haskerdijken? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie