Subsidie sedumdak in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)

Bent u geïntresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe). Niet bekend de gemeente Midden-Drenthe.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-3-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2026.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe) kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Midden-Drenthe dekt maximaal 25% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Midden-Drenthe een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Drenthe.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)

Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam € 10.000,00 .

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De dikte van de laag bepaalt de mate van waterbeheer, isolatie en plantengroei. Door de juiste laagdikte te kiezen, geniet u van elk van deze voordelen. Elk groendaksysteem van NatureGreen bevat in de basis de goede laagdikte om de groene daken optimaal te kunnen laten functioneren.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie binnen zes maanden na aankoop en realisatie aan. Deze deadline helpt de gemeente Midden-Drenthede subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Midden-Drenthe.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)

Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe) is een leuk dorp en heeft 1460 inwoners. Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe) is onderdeel van de gemeente Midden-Drenthe (Drenthe). Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe) wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Midden-Drenthe.

Naast Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe) zijn ook Balinge, Beilen, Bovensmilde, Bruntinge, Drijber, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Mantinge, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Oranje, Orvelte, Smilde, Spier, Stuifzand, Tiendeveen, Westerbork, Wijster, Witteveen, Zuidveld, Zwiggelte onderdeel van de gemeente Midden-Drenthe.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Hoogersmilde (gemeente Midden-Drenthe)? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie