Subsidie sedumdak in Itens

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Itens? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Itens

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Itens. Niet bekend de gemeente Súdwest-Fryslân.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Súdwest-Fryslân stopt met het verstrekken van deze subsidie.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Itens kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 5.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Súdwest-Fryslân dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Itens

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Itens

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Súdwest-Fryslân streeft ernaar om in Itens de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 10 m² voor subsidie van sedumdaken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt de gemeente Súdwest-Fryslânde subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Itens

Itens is een leuke woonplaats en heeft 229 inwoners. Itens is onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân (Fryslân). Itens wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Naast Itens zijn ook Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goënga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, Hemelum, Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hindeloopen, Hinnaard, HommertsIdsegahuizumIdzegaIens, IJlstIndijkIt HeidenskipItensJutrijpKimswerdKornwerderzandKoudumKoufurderrigeKûbaardLoëngaLollumLongerhouwLytsewierrumMakkumMolkwerumNijhuizumNijlandOffingawierOosthemOppenhuizenOudegaParregaPiaamPingjumPoppenwierRaerdReahûsRienSandfirdenScharnegoutumSchettensSchraardSibrandabuorrenSmallebruggeSneekStavorenTersoalTirnsTjalhuizumTjerkwerdUitwellingergaWaaksensWarnsWesthemWitmarsumWiuwertWolsumWommelsWonsWorkumWoudsendYpecolsgaYsbrechtumZurich onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Itens? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Itens?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Itens? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie