Subsidie sedumdak in Wiuwert

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Wiuwert? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Wiuwert

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Wiuwert. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Súdwest-Fryslân.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Súdwest-Fryslân stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Wiuwert kunt voldoen.

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 5.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Súdwest-Fryslân dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Wiuwert

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Wiuwert

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Súdwest-Fryslân streeft ernaar om in Wiuwert de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 10 m² voor subsidie van sedumdaken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Súdwest-Fryslân de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Wiuwert

Wiuwert is een leuke woonplaats en heeft 270 inwoners. Wiuwert is onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân (Fryslân). Wiuwert wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Naast Wiuwert zijn ook Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goënga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, Hemelum, Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hindeloopen, Hinnaard, HommertsIdsegahuizumIdzegaIens, IJlstIndijkIt HeidenskipItensJutrijpKimswerdKornwerderzandKoudumKoufurderrigeKûbaardLoëngaLollumLongerhouwLytsewierrumMakkumMolkwerumNijhuizumNijlandOffingawierOosthemOppenhuizenOudegaParregaPiaamPingjumPoppenwierRaerdReahûsRienSandfirdenScharnegoutumSchettensSchraardSibrandabuorrenSmallebruggeSneekStavorenTersoalTirnsTjalhuizumTjerkwerdUitwellingergaWaaksensWarnsWesthemWitmarsumWiuwertWolsumWommelsWonsWorkumWoudsendYpecolsgaYsbrechtumZurich onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Wiuwert? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen is bekend met alle vereisten voor subsidies op groendaken in uw woonplaats. Met deze informatie adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw omstandigheden. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Wiuwert?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Wiuwert? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie