Op naar een groene toekomst!

Bij NatureGreen zijn we er trots op dat we partner zijn van NL Greenlabel. Samen met NL Greenlabel en haar andere partners zetten we ons in voor een biodivers, groen en klimaatadaptief Nederland.

Ook bijdragen? Lees meer
NatureGreen en NL Greenlabel

Wat is NL Greenlabel?

NL Greenlabel speelt een cruciale rol in het bevorderen van een natuurinclusieve leefomgeving. Ze streven ernaar dat duurzaamheid in de buitenruimte geen containerbegrip is, maar echt concreet en meetbaar is.

Om dit te bereiken, hebben ze een beoordelingssysteem ontwikkeld waarmee planten, producten, terreinen en gebieden zowel kwalitatief als kwantitatief kunnen worden geëvalueerd.

Met hun netwerk van onder andere groenvoorzieners, bouwbedrijven en kennisinstituten ondersteunen ze gemeenten en gebiedsontwikkelaars bij het realiseren van duurzame doelstellingen en het creëren van groene, gezonde en toekomstbestendige leefomgevingen.

NatureGreen als partner van NL Greenlabel

Onze samenwerking met NL Greenlabel benadrukt onze toewijding aan een duurzamere wereld. We geloven dat echte verandering begint met gezamenlijke inspanningen en doorzettingsvermogen.

We zijn vastbesloten om producten te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op een betere leefomgeving voor mens en dier. Of het nou een groot bedrijfsdak is, een woonwijk of een woning, elk groendak draagt bij aan ons doel. Zo werken we iedere dag aan een groenere toekomst. Helpt u mee?

Bekijk hier onze sedumdaken

Onze impact tot nu toe

Icoon sedumplant

68.974

vierkante meter is door NatureGreen vergroend.

Icoon waterdruppel

2.982.476

liter water kunnen de sedumdaken van NatureGreen in totaal opslaan.

Icoon wereldbol

8

landen, waarin groene daken van NatureGreen te vinden zijn.

Ook bijdragen aan een groene toekomst?

Onze doelstellingen voor een groenere toekomst kunnen we alleen behalen met uw hulp! Wilt u meehelpen door uw omgeving te vergroenen met een sedumdak? Neem dan contact met ons op.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Geert