Subsidie sedumdak in Loozen

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Loozen? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Loozen

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Loozen. Niet bekend de gemeente Hardenberg.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-2-2024. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Hardenberg stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Loozen kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Hardenberg een maximale subsidie van € 30,00 per m².

Projecten regio Loozen

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Loozen

Minimale hellingshoek

Voor groene daken biedt de gemeente Hardenberg een maximale subsidie van35 graden in Loozen om aanspraak te kunnen maken op de subsidie. De gemeente Loozen verplicht deze voorwaarde om de doeltreffendheid en de veiligheid van de infrastructuur te waarborgen.
Het groendak wordt door een profesioneel bedrijf aangelegd

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8-20 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De juiste dikte van de lagen zorgen voor een goede waterretentie, plantengroei en isolatie. Zo geniet u dus optimaal van de voordelen. De groendaksystemen van NatureGreen bevatten standaard de juiste laagdikten om ervoor te zorgen dat een groendak optimaal kan worden ingezet.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Hardenbergom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Hardenberg.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Loozen

Loozen is een prachtige plek en heeft ongeveer 200 inwoners. Loozen is onderdeel van de gemeente Hardenberg (Overijssel). Loozen heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Hardenberg.

Naast Loozen zijn ook Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den VeldeDiffelenGramsbergenHardenbergHeemserveenHolthemeHolthoneHoogenwegKloosterhaarLoozenLuttenMariënbergRadewijkRheezeRheezerveenSchuineslootSibculoSlagharenVenebrugge onderdeel van de gemeente Hardenberg.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Loozen? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Loozen?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Loozen? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie