Stel ons uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Groen dak Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor een groendak in Den Haag? NatureGreen levert groene daken en al het toebehoren in heel Nederland. Door onze eigen bezorgservice kunnen wij uw groene dak snel en compleet bij u thuis leveren en kunt u in korte tijd genieten van uw eigen sedumdak.

De gemeente Den Haag wil het aanleggen van groene daken stimuleren en de stad hierdoor steeds groener en milieuvriendelijker maken. Om dit te bereiken heeft de gemeente voor het jaar 2021 een bedrag van €175.000 ter beschikking gesteld! Dit bedrag wordt volledig gebruikt voor het uitkeren van groendak subsidies. Bent u van plan om een groendak te leggen of te laten plaatsen? Maar dan zeker gebruik van deze subsidie.  

De gemeente Den Haag stelt als eis aan groene daken dat deze minimaal 18 liter water per vierkante meter kunnen vasthouden. Alle daken van NatureGreen houden minimaal deze hoeveelheid water vast.

Subsidie groendak Den Haag

De gemeente Den Haag verleent subsidie voor het plaatsen van groene daken. Door het aanvragen van deze subsidie wordt het plaatsen van een groendak nog aantrekkelijker! Bij het aanleggen van een groendak van minimaal 6m2, ontvangt u door een subsidie van €25,00 per m2 maximaal 50 procent van de gemaakte kosten retour! Het maximaal uit te keren bedrag is voor zowel particulieren als bedrijven vastgesteld op €20.000. Voor dit bedrag kunt u een gesubsidieerd groendak laten plaatsen van 800m2!
De subsidie voor een groendak in de gemeente Den Haag is te combineren met een subsidie voor dak- ,vloer- of gevelisolatie.

Hulp bij aanvragen subsidie groendak Den Haag

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie bij uw gemeente of de provincie? Onze medewerkers helpen u graag en verstrekken eventueel gewenste formulieren. Overheidsinstanties kunnen bijvoorbeeld vragen om een offerte en productinformatie. 

Neem gerust contact met ons op!

Bekijk onze producten CONTACT

Recente projecten

Vragen over een groen dak in Den Haag?

Overweegt u de aanschaf van een groendak in Den Haag? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

Verkoopadviseur

Geert