Subsidie sedumdak in Alphen (gemeente West Maas en Waal)

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Alphen (gemeente West Maas en Waal)? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Alphen (gemeente West Maas en Waal)

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Alphen (gemeente West Maas en Waal). Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De einddatum is 31 december 2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie inAlphen (gemeente West Maas en Waal) kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt € 15.000,00. Dit kan een hoop geld besparen en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Alphen binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Alphen (gemeente West Maas en Waal)

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Alphen (gemeente West Maas en Waal)

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Alphen streeft ernaar om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Het minimale aantal vierkante meters wat afgenomen dient te worden is 3 in Alphen.

Eigenaar dak

In Alphen kan de aanvraag voor deze subsidie gedaan worden als de aanvrager van een stichting of vereniging is. Kijk dus van te voren goed naar deze eis.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Alphen (gemeente West Maas en Waal)

Alphen (gemeente West Maas en Waal) Is een leuk dorp en telt ongeveer 1709 inwoners. Alphen (gemeente West Maas en Waal) is onderdeel van de gemeente West Maas en Waal (Gelderland). Alphen (gemeente West Maas en Waal) wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Alphen (gemeente West Maas en Waal) zijn ook Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel onderdeel van de gemeente West Maas en Waal.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Alphen (gemeente West Maas en Waal)? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de subsidie of bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Alphen (gemeente West Maas en Waal)?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Alphen (gemeente West Maas en Waal)? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie